دعوت به همکاری

کلیه عزیزانی که تمایل به همکاری با ایران کدبانو دارند، می توانند پس از عضویت در سایت، مطالب  خود را از طریق ایمیل برای ما ارسال نمایند تا به نام ایشان در سابت قرار دهبم.

 
 
 
 
 
 

کشک بادمجان خوشمزه

مواد لازم

  • بادمجان: نیم کیلو
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • سیر: 3 حبه
  • کشک، گردو، نعناع: به میزان دلخواه
  • نمک، زرچوبه: به میزان لازم


روش تهیه

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و نازک برش میدهیم (برای اینکه سرخ کردن بادمجان کمتر روغن ببرد میتوانیم 4 تا 5 ساعت قبل از سرخ کردن، آنها را پوست گرفته و روی آنها نمک بپاشیم و بگذاریم چند ساعتی بماند و بعد از آن، بادمجانها را با دستمال تمیز، خشک کرده و سپس آنها را سرخ کنیم) و آنها را تا حد طلایی شدن سرخ میکنیم. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم و به همراه کشک(تا حدی که بادمجانها کمی سفید و خوشرنگ شود)، نمک، زرچوبه و یک لیوان آّب به بادمجانها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم کاملا بپزند. بعد از پخت کامل، بادمجانها را با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا نرم و یکنواخت شود. در آخر کمی از نعناع را به همراه گردوی نگینی شده به کشک بادمجان آماده اضافه کرده و بعد از 30 ثانیه خاموش میکنیم.

برای آماده کردن سیر داغ، نعنا داغ باید ابتدا سیر ها را نگینی خرد نموده و در روغن کمی تفت بدهیم(زیاد تفت ندهید چون سیر سفت میشود) سپس 2 قاشق غذاخوری نعنا به آن اضافه میکنیم. بعد از اینکه سیر و نعنا با هم مخلوط شدند و خیلی کم تفت خوردند سریع شعله را خاموش میکنیم . حالا کشک بادمجان را در ظرف دلخواه میکشیم و برای تزئین، سیرداغ، نعنا داغ، گردوی نگینی شده و پیاز طلایی شده روی آن میریزیم.

نوش جان

 

افزودن نظر


. نظر شما پس از تایید نمایش داده میشود.
لطفا نظر خود را فقط در رابطه با مطلب بالا ارایه دهید .
 
 
 
 
 
 

این سایت در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است.

کپی برداری از مطالب، فقط با ذکر نام و لینک سایت ایران کدبانو مجاز است.

کلیه حقوق برای سایت ایران کدبانو محفوظ می باشد.