دعوت به همکاری

کلیه عزیزانی که تمایل به همکاری با ایران کدبانو دارند، می توانند پس از عضویت در سایت، مطالب  خود را از طریق ایمیل برای ما ارسال نمایند تا به نام ایشان در سابت قرار دهبم.

 
 
 
 
 
 

پیتزا خانواده

 

مواد لازم

  • خمیر نان بربری: 2 چونه
  • سوسیس: 300 گرم
  • ژامبون:300 گرم
  • قارچ: 500 گرم
  • فلفل دلمه ای:300 گرم
  • پنیر پیتزا: 3 بسته
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • نمک و ادویه: به میزان لازم


روش تهیه

ابتدا پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کرده و با کمی روغن در ماهی تابه تفت میدهیم، سپس قارچ خرد شده را به آن افزوده و کمی آبلیمو به آن اضافه میکنیم تا قارچها سیاه نشود، سپس آنرا تا حدی که آب قارچ کشیده شود تفت میدهیم. بعد از آن سوسیس خرد شده و ژامبون خرد شده را افزوده و تفت میدهیم. در آخر فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم و پس از یک تفت 3 دقیقه ای و اضافه کردن نمک و ادویه جات آنرا خاموش کرده و کنار میگذاریم.

خمیر نان بربری را که حتماً از 6 ساعت قبل خریداری کرده و در یخچال گذاشته بودیم تا حسابی جابیفتد را از یخچال در می آوریم. کف سینی مورد نظر کمی روغن میریزیم تا خمیر به ظرف نچسبد سپس خمیر بربری را روی آن باز کرده و یکدست پهن میکنیم. حالا مقداری سس گوجه روی آن میریزیم و موادی را که قبلاً حاضر کرده ایم روی خمیر پخش میکنیم. در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم. حالا پیتزا را در فر گذاشته و صبر میکنیم تا خمیر پیتزا مغز پخت شود(حدود نیم ساعت  تا 40 دقیقه زمان کافیست). برای اینکه روی پیتزا طلائی شود شعله بالای فر را هم کمی روشن میکنیم. باید مواظب باشیم تا پنیر پیتزا زیاد سرخ نشود. بعد از اینکه کمی پنیر طلایی شد پیتزا آماده سرو است.

 

 

نوش جان


 

نظرات  

 
+1 #1 رضا 25 آذر 1391 ساعت 22:36
خیلی عالیه بخصوص نوشتش با سس
--------------------
خواهش مي كنم. نظرات شما موجب دلگرمي ماست.
 
. نظر شما پس از تایید نمایش داده میشود.
لطفا نظر خود را فقط در رابطه با مطلب بالا ارایه دهید .
 
 
 
 
 
 

این سایت در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است.

کپی برداری از مطالب، فقط با ذکر نام و لینک سایت ایران کدبانو مجاز است.

کلیه حقوق برای سایت ایران کدبانو محفوظ می باشد.